top of page

Gruppmåltid

Menyer

(Giltigt till och med 2022-12-31)

Välkommen till vår restaurang och vår unika upplevelse av en gruppmåltid! Vår måltid är designad för att skapa en minnesvärd och social upplevelse för er och era gäster, med en meny som är fylld med utsökta, exotiska klassiska kinesiska varmrätter.

Våra gruppmåltider är tillgängliga för grupper av 5 personer eller fler och är perfekta för att fira speciella tillfällen som födelsedagar, företagsevenemang, bröllop, och andra festliga tillfällen. Vi har skapat två olika menyalternativ med mellan 5-8 varmrätter och 5-8 kallrätter beroende på det valda prispaketet.

För varje person ingår en fördrink, och våra menyval är speciellt utvalda för att vara delbara och lättillgängliga för alla i gruppen. Vi erbjuder även en mängd olika alkoholhaltiga och alkoholfria drycker som kan beställas vid sidan om.

Vi vill göra er upplevelse så personlig som möjligt och våra kockar kan anpassa rätterna efter era önskemål och kostpreferenser. Vi rekommenderar att ni bokar minst 5 dagar i förväg så att vi kan förbereda och inköpa de bästa råvarorna för er.

Våra priser börjar på 500 kr per person, och vi erbjuder 10% rabatt mellan måndagar till och med torsdagar för att ge er en extra anledning att välja oss som er restaurang för gruppmåltid. Vi vill även påminna er om att avbokningar som görs mindre än 2 dagar innan debiteras med 15% av det totala beloppet på maten.

Vi ser fram emot att skapa en minnesvärd upplevelse för er och era gäster med vår unika gruppmåltid. Tveka inte att kontakta oss för att boka och planera er speciella middag med familj, vänner eller kollegor.

------------

Boka ett bord hos oss på Restaurang Mandarin City för att uppleva en klassisk kinesisk gruppmåltid på ett autentiskt sätt. Våra för- och varmrätter serveras på ett stort runt bord för upp till 10 personer, där maten placeras på en snurrbricka och delas av alla på traditionellt kinesiskt vis.

Vänligen observera våra bokningsregler för gruppmåltider.

För att boka vår gruppmåltid på vårt stora runda bord krävs en minsta bokning av 5 personer. Vi erbjuder en prisvärd meny med 5 olika förrätter och 5 olika varmrätter till ett fast pris per person. Varje ökad person innebär ytterligare för- och varmrätter till ett extra pris på 50 kr per person. Bokningar görs minst 2 dagar i förväg och vi ber dig vänligen informera oss om eventuella allergier eller särskilda önskemål vid bokningen.

Gruppmåltidsmeny 1:

 • Fördrink: Kinesiskt öl eller läsk

 • Varmrätter:

  1. Kung Pao kyckling

  2. Biff med svartpepparsås

  3. Stekta äggnudlar med grönsaker

  4. Friterad räkor med sötsur sås

  5. Pekinganka

 • Kallrätter:

  1. Vårrullar

  2. Dumplings med svinekött och grönsaker

  3. Kinesisk sallad med glasnudlar och jordnötter

Pris: 500 kr per person (exklusive alkohol)

Gruppmåltidsmeny 2:

 • Fördrink: Kinesiskt vin eller läsk

 • Varmrätter:

  1. Gong Bao tofu

  2. Räkor med svart bönsås

  3. Szechuan-stekt kyckling med grönsaker

  4. Biff med grönsaker i ostronsås

  5. Stekt ris med ägg och grönsaker

 • Kallrätter:

  1. Pekinganka-pannkakor

  2. Krabbkakor

  3. Sesamnudlar med grönsaker

Pris: 700 kr per person (exklusive alkohol)

Notera att menyerna kan justeras efter önskemål och specialkostbehov kan tillgodoses. Bokning görs minst 5 dagar innan servering och avbokning mindre än 2 dagar debiteras med 15% av det totala avgiften på maten. Ändringar av maträtter måste göras minst 24 timmar innan servering.

bottom of page